WANT


Want; Daft Punk Alive tattoo

De fleste som leser bloggen min vet at jeg er blod-fan av Daft Punk. Husker fortsatt første gangen jeg hørte dem. 
Jeg var 5-6 år gammel, og vi skulle hjem fra hytta. Den mest funkye låta jeg noen sinne hadde hørt ble spillt på radioen, og siden den dag hadde jeg "One More Time"  av Daft Punk på hjernen. Da jeg gikk i 6. klasse oppdaget jeg dem igjen, men denne gangen visste jeg hvem de var. Siden den dag har Daft Punk vært en ganske stor del av livet mitt.

 

Daft Punk har hjulpet meg med å bli den jeg er idag, og derfor ønsker jeg å ære dem med å få en tattoo over ryggen med Daft Punk's ALIVE logo. 
Jeg vet at foreldrene mine sikkert kommer til å være minimalt glad for det, men den har mening iallefall. Det er ikke en teit tribal tattoo. Dette er en tattoo som betyr noe for meg, noe som forteller noe om hvem jeg er, og hvorfor jeg er den jeg er. Den kommer sikkert ikke til å bli akseptert av alle i familien, men det at noe blir 100% akseptert er noe som ikke går, alle har forskjellige meninger. 

 

MISA KITARA

ELECTROMA

Har satt meg selv i det store dillemmaet "Kjøpe nytt alt til rommet eller kjøpe Guy-Manuel hjelmen............ Eller kanskje Thomas hjelmen"
Guy-Manuel hjelmen koster 600$, som er ca 4900 nok, mens Thomas hjelmen koster 400$ som er ca 3600 nok. 
Regner med at de fleste er helt "uggh, Teto er så flink til å bruke penger på ting som ikke er verdt det". Vel... Ja, men nei. Jeg har ønsket med disse hjelmene siden jeg gikk i 7. klasse, og tviler sterkt på at det er noe som jeg kommer til "slutte å ønske meg". 

IMG_5419BGuy-Manuel hjelm

DSC_1163Thomas hjelm

Kan vel si at jeg har hatt en obsession som er litt i overkant av det som er normalt i ett par år. Det har faktisk gått så langt at jeg har bestemt meg for at den bilen jeg skal eie når jeg en gang bestemmer meg for å kjøpe en bil skal være en Ferrari 412 fra 87. Hvorfor? Jo, i Daft Punk's film, Electroma, kjører skuespillerne rundt i en slik en. 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

Jeg aner ikke hva jeg skal velge. Tror jeg skal droppe noen av møblene jeg har valgt ut, og heller spare noen av pengene til Guy-Manuel hjelmen..... 

hits