WANT


Steam Powered Giraffe

Steam Powered Giraffe at The World Steam Expo: FULL SHOW

Har i det siste hørt/sett en del på Steam Powered Giraffe, og jeg er fascinert av alt med dem. Jeg forstår egentlig ikke hva de driver med eller hvordan de gjør det, men det er noe jeg oftest ikke gjør.

 

Helt frelst

I det siste har jeg ikke gjort så mye. Hadde fritt på fredag, slik de fleste andre også hadde, så jeg strikket ferdig genseren jeg har holdt på med den siste uken. Jepp, jeg strikket ferdig en genser på under to uker. How? MAGIC! 

Da jeg tok på meg genseren innså jeg at det var ganske stor og jeg så ut som en klokke når jeg hadde den på. Stoppet det meg i fra å ha den på meg i bursdagen til "gammel" tanta mi? NEI, jeg tok den på meg, og da bestemor så at jeg hadde den på meg så det ut som hun fikk et hjerteinfarkt, men det var heldigvis ikke et hjerteinfarkt. 

 

I går, altså lørdag, så jeg Tangled, og jeg grein så jævlig mye, den var så pen! Så når jeg hadde sett den ferdig ble det kveld og jeg bestemte meg for å se Space Jam. Den var ikke så bra som jeg husket at den var, men den var ett fint tidsfordriv. Når den var ferdig så jeg dokumentaren "A Cross The Universe", som handler om Justice. Den var definitivt det beste jeg så iløpet av dagen. Trolig pga "GASPARRRRD! WERE FUCKING LEAVING MAAN!! OK, STAY AS LONG AS YOU WANT!" og "GAAAAAAASPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!" og ikke minst bussjåføren. For de som ikke forstod det, jeg er veldig glad i Gaspard, trolig fordi han ser ut som en bjørn. Hmm.... kanskje jeg burde legge med et bilde som viser det.....


Her ser dere litt av Xavier, og bjørnen Gaspard. 

 

Justice - AUDIO, VIDEO, DISCO

eg he æin drøymOm dere ikke har fått med dere min kjærleik til elektronisk musikk, mer spesifikt elektronisk musikk fra Frankrike(aner ikke hvorfor). 
Håper de kommer til Norge. Hadde passet meg ypperligt om de dro med seg hele Ed Banger Records samtidig, og min støyrste kjærleik Daft Punk.  

INSPO; KRAFTWERK

Siden det er lenge siden jeg har blogget tengte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om min siste 'obsession', Kraftwerk. 
Kraftwerk er en tysk gruppe dannet i 1970. Gruppen er en av de første som ble kjent for å lage elektronisk musikk. Nå i dag er det bare en av de orginale medlemene som er med, og det er jo egentlig helt utrolig med tanke på at han er 66 år. Kraftwerk er antageligvis mest kjent for sangene "The Robots" og "Autobahn". "Autobahn" var den låta som gjorde dem kjent i Amerika, så man kan vel si at det var gjennombrudds låta deres. 

Jeg hørte/så Kraftwerk for første gang på TV, hvor en av konsertene deres ble sendt. Jeg er ikke helt sikker på hva det var, men om jeg hadde funnet det på pcn ville jeg ha klappa igjen pcn og kasta den i gulvet og aldri åpna den igjen. Hvorfor? Jo, fordi det  var ikke mennesker på scenen. Det var 4 roboter som sto å "danset" til musikken. Tror jeg var rundt 10 år da, og jeg var ikke fan av roboter da, tvert imot egentlig. 

Uansett, her får dere Kraftwerk: Radioactivity(No Nukes 2012, Tokio, Japan) og noen bilder. Sangen er ikke den orginale, men jeg klarer ikke finne noe live av den orginale, bare den engelske, og da tar jeg heller den japanske versjonen. 


IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

hapy brithdya naccho des may all ur aplacas cum tru

MY BEAUTIFUL NACCHO HAS HER 24'TH BIRTHDAY TODAYYYYY~

Agggh, for dere som ikke vet hvem "Naccho" er så kan jeg fortelle at hennes ekte navn Ayano ?moto, men hun er mest kjent som Nocchi, mens fansen kaller henne "Naccho" siden hun elsker alpacas. Hun er med i electropop gruppen Perfume, som dere sikkert har hørt om. Da gruppen startet opp(rundt 2000) var ikke Nocchi med, men en som het Kawayuka. Kawayuka sluttet i Perfume fordi hun ville fullføre utdanningen, og derfor ble Nocchi med isteden, noe som iallefall jeg er glad for! 

 

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

 

DJ MEHDI

♥ ∞ M

Idag, 13. september, er det ett år siden en av de beste DJ'ene som noen ganger har eksistert døde.

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ ∞ M

FAKE IT

Perfume - FAKE IT

I am not who I wanted to be

Moddi - House by the Sea

Moddi klarer alltid å få frem en følelse i meg som ingen andre klarer, ikke en gang Daft Punk. Den følelsen er så god, og jeg blir så lykkelig inni meg. Gleder meg så forferdelig mye til han kommer ut med nytt album!  Har ventet på det siden jeg var på konserten hans på SubScene i desember. 

hits