Juli 2012


Smil som om du mener det!

Har ingenting å gjøre for øyeblikket siden jeg bare sitter å venter på at Captain America og Hot Tub Time Machine skal bli ferdig med å laste ned, og den nyeste OUAT episoden ikke kommer ut før i natt en gang. Regner med at de fleste av dere ønsker at jeg legger ut bilder av megselv som jeg ikke ser ut på, for det virker jo som om det er noe kult å ha på bloggen. Jeg kan virkelig ikke forklar hvor morsom jeg har det når jeg tar bilder av megselv etter jeg har sminket meg rart, det er virkelig det morsomste jeg vet om. 

 

 

 

perfectoooo~

Joker

 

Har i det siste vært litt i overkant fascinert av Jokeren, noe de i klassen har sett. Personlig tror jeg livet ville vært enklere om jeg hadde vært Jokeren. 
Nå når jeg ser på tegningene så angrer jeg på at jeg ikke farget strømpebuksen lilla, lilla er jo mye penere en gult.

Ullgenser

Siden jeg føler for å skryte av megselv, så skal jeg fortelle dere om genseren jeg strikka for ikke så lenge siden.
Brukte knapt to uker på genseren, og sikkert over 20 garn siden jeg strikket dobbelt og tro meg, den ble stor! Fikk mamma til å sy den inn, slik at den ikke var et telt lengre, for det er ikke noe komfortabelt å gå kledd i ett telt. 
Brukte vamse-garn, og rundpinner(?) som var 15mm tykke, om det var noen som skulle lure på det.  


ART POP

Har lagt til en ny kategori på bloggen, den heter "PROSJEKTER". Her kommer jeg til å legge ut skoleoppgaver og ting jeg lager på fritiden. 
Tviler på at det kommer til å bli mere blogging, men det blir forhåpentligvis ikke bare helt meningsløs blogging. 


 

 

Den siste uken har vi i klassen jobbet med en oppgave i photoshop, som går ut på å lage et art pop bilde som vi skal skrive ut for å så male det på et A4 ark.
Vi skulle i utgangspunktet bruke et bilde av oss selv, men jeg hadde overhode ikke lyst til det, så jeg tok et av Harley's Joker.

 

Jeg har ikke kommet så langt at jeg har fått skrevet det ut, hovedsakelig fordi jeg er så ubesluttsom, og jeg må ha det perfekt før jeg klarer å gå videre med oppgaven. 

 

 

Q: Hva syns dere om oppgaven? Tror dere den blir bra?

Helt frelst

I det siste har jeg ikke gjort så mye. Hadde fritt på fredag, slik de fleste andre også hadde, så jeg strikket ferdig genseren jeg har holdt på med den siste uken. Jepp, jeg strikket ferdig en genser på under to uker. How? MAGIC! 

Da jeg tok på meg genseren innså jeg at det var ganske stor og jeg så ut som en klokke når jeg hadde den på. Stoppet det meg i fra å ha den på meg i bursdagen til "gammel" tanta mi? NEI, jeg tok den på meg, og da bestemor så at jeg hadde den på meg så det ut som hun fikk et hjerteinfarkt, men det var heldigvis ikke et hjerteinfarkt. 

 

I går, altså lørdag, så jeg Tangled, og jeg grein så jævlig mye, den var så pen! Så når jeg hadde sett den ferdig ble det kveld og jeg bestemte meg for å se Space Jam. Den var ikke så bra som jeg husket at den var, men den var ett fint tidsfordriv. Når den var ferdig så jeg dokumentaren "A Cross The Universe", som handler om Justice. Den var definitivt det beste jeg så iløpet av dagen. Trolig pga "GASPARRRRD! WERE FUCKING LEAVING MAAN!! OK, STAY AS LONG AS YOU WANT!" og "GAAAAAAASPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!" og ikke minst bussjåføren. For de som ikke forstod det, jeg er veldig glad i Gaspard, trolig fordi han ser ut som en bjørn. Hmm.... kanskje jeg burde legge med et bilde som viser det.....


Her ser dere litt av Xavier, og bjørnen Gaspard. 

 

Justice - AUDIO, VIDEO, DISCO

Latskap og hukomelsestap

Hei hallo! 
Har egentlig ikke noe blogglyst i det hele tatt, men jeg kjeder meg så ufattelig mye.
Jeg sitter for øyeblikket å hører på Evanescence med det ene øret, og repisen av gårdagens EMA med det andre. Multitasking kaller jeg det. Har vel egentlig gjort det hele dagen, når jeg tenker meg om. Sitter også og undrer over hvorfor No Doubt ikke har blitt pensjonister. Gwen er ikke noe flink til å synge lengre. 

Regner med at dere vil høre den fantastiske og meget detaljerte beskrivelsen av hvordan dagen min har vært, så her får dere den. Jeg klarte på magiskvis komme meg opp før klokken var halv 8, så jeg kledde på meg, og kunne sikkert spist litt også, men det var for tidligt til slikt tull.
Da jeg gikk oppover mot bussen oppdaget jeg at det var veldig glatt på veien, for det viste seg nemmelig at de hadde strødd under isen. Det må jo være det minst effektive noen kan gjøre, men noen ønsker vel å gjøre den tunge morgenspaserturen min enda tyngre, noe jeg egentlig trenger. Bussturen var som vanlig grusom, men jeg overlevde. Resten av dagen husker jeg ikke. Husker det var mye støy, og mye fordøyelsessystem, thats it.

 

Skulle gjerne blogget mere, men jeg vet at jeg ikke får noe respons på det jeg skriver, så jeg ser ikke noen vits i det egentlig. 

Evanescence - The Other Side

hits