Juli 2012


Eg levar

Beklager at jeg ikke har blogget på nesten to uker, men har ikke hatt tid, og Chrome lar meg ikke blogge så nå bruker jeg IE som nettleser - bare slik at dere skal få vite at jeg faktis lever enda. Siden jeg bruker IE blir det mye skrivefeil, for den er for treig for skrivinga mi, og jeg klarer ikke se alle skrivefeilene mine, beklager på forhånd!

 

Kan vell starte med å fortelle om landsmøtet i AUF! Det var fantastisk! Marthe, Kitty, Petter, Jalla og jeg bodde hos Lisbeth Berg Hansen(Kyst- og Fiskeriministeren), og det var dritkul det i seg selv.
Første hele dag i Oslo var onsdag, og den brukte vi på stortinget, jeg hadde håpet på at vi skulle få møte masse politikere, men siden det var 7års jubileum for regjeringa var alle ute og feiret mens vi var der. Da vi var ferdig med omvisningen begynte folk og komme tilbake til stortinget, og vi var så heldige at vi fikk hilse på Kristin Halvorsen, det følte iallefall jeg at var kult!

Da vi var ferdige der hadde vi en liten pause før vi dro videre på "minitinget". Det var spennende, men det fikk meg til å innse at jeg ikke burde bli politiker når jeg blir voksen, satser heller på å bli barnehagetante!
Tror vi ble ferdige der i syv tiden, og da dro vi rett på LO-kontoret og hadde delegasjonsmøte resten av kvelden.

Torsdag startet landsmøtet! Det startet med en vakker minnestund, hvor alle AUF'ere som har mistet livet iløpet av de siste to årene ble fortaltom, ikke bare de som mistet livet på Utøya, men andre også, som blandtannet mamma Stoltenberg, som hadde gått bort dagen før.

Fredag hadde vi lunsj sammen med helseminister Jonas Gahr Støre, og selv om det ikke var noe mat var det den beste lunsjen jeg noen gang har vært med på! Da vi kom hjem sent på kvelden bakte Marthe brownies til oss, og den var sinnsykt god! 

På lørdag var landsmøtemiddagen, og jeg tror det er det morsomste jeg har vært med på! Det var konsert med Samsaya, og Datarock! Fikk bare med meg 10 minutter av Datarock, men om jeg hadde vært der lengre ville jeg sovnet på stedet siden jeg vanligvis legger meg rundt 23.........

Søndag var siste dag, og vi klarte å forsove oss. Ingen hadde husket å slå på alarm, og derfor våknet vi ikke før Dag ringte oss og lurte på hvor vi var. Vi var ute av leiligheten på under ti minutter, og var der vi skulle være en halv time for sene. 
Jeg, med den dårlige kondisen min, løp opp fire etasjer med trapper, og tro meg, det var værre enn cooper-testen. Jeg måtte stoppe opp og puste litt før jeg løftet blikket, og jeg trodde jo det ikke kunne bli værre, men der tok jeg feil for den første personen jeg møtte blikket på var Jens Stoltenberg. Han så på meg med ett skuffet blikk, og det gjorde så utrolig vondt. Det bikket kommer jeg aldri til å glemme, og jeg håper virkelig at det ikke skjer igjen! Altså, det at jeg kommer forsent, for det å møte Jens har jeg ingenting imot! 
 Nordlands delegasjon, med Jonas Gahr Støre.


Eskil Pedersen og minimalt fotogene meg.Trond Giske og meg som på magisk vis glemte å smile. *SUKK*


Datarock!eg he æin drøymOm dere ikke har fått med dere min kjærleik til elektronisk musikk, mer spesifikt elektronisk musikk fra Frankrike(aner ikke hvorfor). 
Håper de kommer til Norge. Hadde passet meg ypperligt om de dro med seg hele Ed Banger Records samtidig, og min støyrste kjærleik Daft Punk.  

Pakke pakke pakke

Woho! Er i fantastisk humør idag, og bruker all energien på internett. Skal egentlig gjøre meg ferdig med å pakke, men alt er jo så mye morsomere en å pakke. 
Toget går i halv to tiden i natt. Pokemon spillet mitt har ikke kommet, og jeg kommer til å kjede meg halvt ihjel.
Satser på at internettet på toget ikke er helt ræv, så jeg får vel tumble litt. Tror jeg har noen filmer på pcn som jeg ikke har sett. Dette innlegget blir jo sykt spennende.

Hehe, feel free to text me. Har som sagt ingen ting å gjøre i natt! Siden jeg vet at de fleste som gidder å lese bloggen er kjentfolk er jeg daredevil nok til å legge mobil nummret mitt ut her, bare slik at dere kan underholde meg; 93639848.
 

En heftig dag

Til tross for at jeg må stå opp før halv åtte om morgenen er jeg flink til å møte opp på skolen. Meget interessant, jeg vet jeg vet. 
Nå holder vi på med å lage et bilde som passer til temaet "Kulde og is i solens varme glød". Er ikke helt sikker på hva jeg skal lage, men jeg skal nok få det til.

 

Reiser til Oslo i natt, det blir en 15 timer lang tog-tur, og jeg frykter at jeg ikke får pokemon spillet mitt idag, så det blir jo lite å gjøre.  
Fikk linsene mine idag, så jeg får heldigvis til å se! Woho! Synet mitt har blitt ganske mye dårligere siden jeg sist kjøpte linser, så jeg ser egentlig ikke så bra som jeg skal nå. 

 
INSPO; KRAFTWERK

Siden det er lenge siden jeg har blogget tengte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om min siste 'obsession', Kraftwerk. 
Kraftwerk er en tysk gruppe dannet i 1970. Gruppen er en av de første som ble kjent for å lage elektronisk musikk. Nå i dag er det bare en av de orginale medlemene som er med, og det er jo egentlig helt utrolig med tanke på at han er 66 år. Kraftwerk er antageligvis mest kjent for sangene "The Robots" og "Autobahn". "Autobahn" var den låta som gjorde dem kjent i Amerika, så man kan vel si at det var gjennombrudds låta deres. 

Jeg hørte/så Kraftwerk for første gang på TV, hvor en av konsertene deres ble sendt. Jeg er ikke helt sikker på hva det var, men om jeg hadde funnet det på pcn ville jeg ha klappa igjen pcn og kasta den i gulvet og aldri åpna den igjen. Hvorfor? Jo, fordi det  var ikke mennesker på scenen. Det var 4 roboter som sto å "danset" til musikken. Tror jeg var rundt 10 år da, og jeg var ikke fan av roboter da, tvert imot egentlig. 

Uansett, her får dere Kraftwerk: Radioactivity(No Nukes 2012, Tokio, Japan) og noen bilder. Sangen er ikke den orginale, men jeg klarer ikke finne noe live av den orginale, bare den engelske, og da tar jeg heller den japanske versjonen. 


IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

IMG_5419B

hits