Juli 2012


Want; Daft Punk Alive tattoo

De fleste som leser bloggen min vet at jeg er blod-fan av Daft Punk. Husker fortsatt første gangen jeg hørte dem. 
Jeg var 5-6 år gammel, og vi skulle hjem fra hytta. Den mest funkye låta jeg noen sinne hadde hørt ble spillt på radioen, og siden den dag hadde jeg "One More Time"  av Daft Punk på hjernen. Da jeg gikk i 6. klasse oppdaget jeg dem igjen, men denne gangen visste jeg hvem de var. Siden den dag har Daft Punk vært en ganske stor del av livet mitt.

 

Daft Punk har hjulpet meg med å bli den jeg er idag, og derfor ønsker jeg å ære dem med å få en tattoo over ryggen med Daft Punk's ALIVE logo. 
Jeg vet at foreldrene mine sikkert kommer til å være minimalt glad for det, men den har mening iallefall. Det er ikke en teit tribal tattoo. Dette er en tattoo som betyr noe for meg, noe som forteller noe om hvem jeg er, og hvorfor jeg er den jeg er. Den kommer sikkert ikke til å bli akseptert av alle i familien, men det at noe blir 100% akseptert er noe som ikke går, alle har forskjellige meninger. 

 

hapy brithdya naccho des may all ur aplacas cum tru

MY BEAUTIFUL NACCHO HAS HER 24'TH BIRTHDAY TODAYYYYY~

Agggh, for dere som ikke vet hvem "Naccho" er så kan jeg fortelle at hennes ekte navn Ayano ?moto, men hun er mest kjent som Nocchi, mens fansen kaller henne "Naccho" siden hun elsker alpacas. Hun er med i electropop gruppen Perfume, som dere sikkert har hørt om. Da gruppen startet opp(rundt 2000) var ikke Nocchi med, men en som het Kawayuka. Kawayuka sluttet i Perfume fordi hun ville fullføre utdanningen, og derfor ble Nocchi med isteden, noe som iallefall jeg er glad for! 

 

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

DSC_1163DSC_1163

 

BANGBANGBANG


Prøøøøver å lage en kvinnelig version av Thomas Bangalter, men jeg liker ikke flisete kvinner så han(som nå blir hun) får store hofter. 

 

DJ MEHDI

♥ ∞ M

Idag, 13. september, er det ett år siden en av de beste DJ'ene som noen ganger har eksistert døde.

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

DSC_1163

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ ∞ M

FAKE IT

Perfume - FAKE IT

I am not who I wanted to be

Moddi - House by the Sea

Moddi klarer alltid å få frem en følelse i meg som ingen andre klarer, ikke en gang Daft Punk. Den følelsen er så god, og jeg blir så lykkelig inni meg. Gleder meg så forferdelig mye til han kommer ut med nytt album!  Har ventet på det siden jeg var på konserten hans på SubScene i desember. 

Mira

//Canon EOS 450, beste Mira ♥

This is your baptism, and you can't forgive 'em.

I motsettning til før gjør jeg ting om dagene nå, problemet er at det ikke er noe som er verdt å blogge om. Er sosial, noe som skjer lite, og det er vel en forbedring tror jeg. Sitter også en del og tegner på gimp, mens jeg synger, og tumblr. Jesss, jeg kan multitasking. Når jeg ikke gjør noe av det, så sitter jeg sansynligvis og spiller Elder Scrolls: IV "Oblivion". 

Om det er noen som vil finne på noe så er det bare å ta kontakt altså, jeg biter ikke.... 


Woop, det begynner å bli noe! 

In my dreams I'm jealous all the time.

Begynnte på denne tengingen av Guy-Manuel fra Daft Punk idag. 
Setter pris på tilbakemeldinger ♥
hits