Juli 2012


Spørsmålsrunde...?

Regner med at de fleste som leser bloggen min er folk som har lest den gamle bloggen min, teto.blogg.no, og de har antageligvis erfaring med det at jeg ikke fullfører en spørsmålsrunde. 
MEN! Jeg tror jeg vil ha en likevell, siden jeg ikke har stort å blogge om sånn egentlig. 
IN THE MEAN TIME, LET ME SPICE UP YOUR LIFE

Spice Girls - Spice Up Your life


HVA MENER DU? Vil du at jeg skal ha en spørsmålsrunde?

INSTAGRAM OG SLIKT

Jeeeeeeeeeeg har skaffet meg Instagram. Forstår meg egentlig ikke så mye på det, men det går ganske greit.
Om det er noen av dere søtinger som vil followe meg der så går jeg under navnet Intergalactik_Disko

Umm.... Ja, jeg har ikke mere å fortelle dere nå. 

MISA KITARA

TROR ALDRI JEG HAR VÆRT SÅ LYKKELIG SOM JEG ER NÅ!

Dagen idag og igår har vært så og si perfekt
Igår hadde vi aktivitets-dag på skoleen og jeg tror aldri jeg har hatt det så gøy på en aktivitets-dag. Jeg deltok på alt utenom volleyball, hovedsaklig fordi jeg trodde de vi spillte mot var Idrettslinja, men jeg fant ut etterpå at det var Media...
Prøvde promille-fotball, noe som var hysterisk morsomt, og sumo-bryting med drakt på noe som også var ganske morsomt! Fant ut i slutten av dagen at jeg hadde arvet oldefar sine skills i skyting, så jeg har bestemt meg for å dra på besøk til ham iløpet av uken og høre om han vil ha meg med på skyting en gang. Satser på at han blir glad og sier ja! 

Da jeg var ferdig på skolen gikk jeg å besøkte Ronja, noe jeg ikke har gjort på lenge. Det var utrolig godt å få pratet med henne igjen! 
Da jeg var ferdig der gikk jeg tilfelidig vis forbi rådhuset, og jeg følte meg endelig klar for å fortelle hun som var ansvarlig for ungdomsskolen historien min om hvordan det er for elevene på Alternativen. Da jeg hadde fortalt den ble alt så utrolig mye bedre og jeg var så ufattelig stolt av meg selv!
Om det er noen av mine lesere som har opplevd noe som gir dere en "ekkel-følelse" som mobbing og/eller andre ting så håper jeg at dere tørr å fortelle noen om det, dere fortjener bedre, ALLE fortjener bedre!
For de som ikke vet historien så kopierer jeg det jeg skrev på facebook, slik at dere får vite den:)


"Da jeg gikk i 9. klassen havnet jeg i feil miljø, så jeg skulket utrolig mye. Er ikke sikker på nøyaktig hvor mye jeg skulket, men jeg vil tro at det siste halvåret var rundt 50% fravær, og gikk ut med 2,3 i gjennomsnitt. Rundt mars det året fikk jeg høre om en skole som skulle hjelpe elever som slet med skulking og slikt, denne skolen het Vefsn Skole- og Treningssenter, men var blandt elevene kjent som "Alternativen". Jeg ble invitert på en "omvisning" på skolen, og der fikk jeg vite at vi hadde tre dager med skole og de andre dagene gikk til jobb, noe som hørtes greit ut, og det som hørtest best ut med hele skolen; vi skulle få en hel time med matfriminutt! 
Jeg viste jo allerede at om jeg ikke forbedret meg kom det til å gå til helvette for meg på skolen, så jeg søkte meg inn og var heldig nok til å komme inn! 

Nå når jeg har gått ett skoleår på Alternativen kan jeg fortelle at det er noe av det værste en ungdom kan oppleve! Lærerne fortalte oss at "vi kom aldri til å bli lege, eller hva vi ville bli, vi kom ikke til å klare oss i livet", noe som vi så på som å bli kallet dum, og når vi fortalte lærerne at vi følte at de kallet oss dumme svarte de med "Nei, det er bare som er for dumme til å forstå hva vi mener!". Ikke nokk med det, den ene av de ansatte der(hun var faktisk ikke lærer, så hun hadde ingen grunn til å være der i det hele tatt), hun tok meg ut av timen og fortalte meg ordrett "Jeg tror du burde forandre deg, fordi jeg tror du skremmer folk og det er derfor du ikke har venner." 
Den ene av de ansatte jobbet en 30% stilling, og når han ikke jobbet som "lærer" jobbet han en 100% stilling SOM FENGSELS BETJENT! 

Er det slik det skal være på en skole? Nei! Iallefall ikke hvis den eneste grunnen til at de er der er for å hjelpe de som sliter på skolen!"


Da jeg var ferdig på Alternativen hadde jeg 2,6 i gjennomsnitt og ingen timer i fravær utenom tannlegetimer og slikt! Det er ingen forbedring da, skolen hjalp meg ikke på noen måter, og jeg er ganske sikker på at de er en av grunnene til at jeg har så dårlig fokusert konsentrasjon nå.

Da jeg kom hjem satt jeg meg forran PCn og tumblet, as usual. Da klokken nermet seg 22 dro pappa for å hente mamma på flyplassen. I det han gikk ut døra ble jeg lei av å se på dashboard'en på tumblr og bestemte meg for å sjekke ut taggene jeg tracker på tumblr. Som alltid sparer jeg Daft Punk taggen til sist siden det er den jeg liker best. Da jeg hadde bladd litt leste jeg "LEAKED: Daft Punk Will Reportedly Tour in the Summer of 2013" 'n I was like "who da' lucky motha'fokkas' this century?" klikka meg inn på linken og det "Roskilde Festivalen in Denmark" og jeg var helt sånn "OMG DE SKAL TIL DANMARK JEG MÅ DIT!!" så leste jeg videre, og ffuvi9frkigfkøjgfbgfbgfkjfgkjtjrtihtrpnoih de skal på øyafestivaen for fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuckkkks sake!!!! Jeg grein i 5 timer og pappa trodde noen hadde dødd og jeg begynner å grine nå igjen faen eirngoienrgioerng unnskyld for alle styggordene men seriøøøøøst ååååååååååååhhhhhh alt er bare så perfeeeeekt riongiernggneiugeirngeringeriugnrng 

TROR ALDRI AT JEG HAR VÆRT SÅ LYKKELIG SOM JEG ER NÅ! 

Let me tell you what I do when my day is over.

Justice - D.A.N.C.E/ Phantom

Første dag på skolen idag, og overraskende nok kjenner jeg mesteparten av de som er i klassen. Tror det kommer til å bli ett spennende år, sånn egentlig. Ingen i klassen jeg missliker, og håper jeg ikke gjør det når jeg blir bedre kjent med dem. Skulle mer enn gjerne hatt kveldsskole slik at jeg slapp å så opp så jææææææææææææææææævlig tidligt. Itillegg til det må jeg ta buss i år, noe jeg vanligvis har sluppet siden jeg har en oversnill mamma som forstår hvorfor jeg er redd for å ta buss. Jaja, lillesøster er på bussen så hun redder meg vel om noen er slem med meg, rigth?

Håper virkelig jeg trives bedre på skolen nå enn det jeg har gjort tidligere. Jeg vil ikke bli sett på som en person som er dum. I mean it, jeg er ikke det. Det er bare det at jeg ikke har fokusert konsentrasjon, eller noe slikt.  

Fab Ciraolo

Hehe, er ufattelig flink til å oppdatere. I know, I know. 
Etter jeg kom hjem fra Trondheim har tiden mest gådt til å bygge møbler og være på hytta. Skulle egentlig på hytta idag også, men det ble heldigvis ikke. WOHO.

... Har ikke mere å blogge om.
Vil dere hilse på litt kunst fra favoritt kunstneren min, Fab Ciraolo? Okei, da får dere det.

Image and video hosting by TinyPic
Frida Del Rey/ Frida Kahlo

Image and video hosting by TinyPicHe-Man And The Masters Of The Universe
 

Image and video hosting by TinyPicChewbacca
 

Image and video hosting by TinyPicAll You Need Is Tounge

Trondheim finalyyyyy

Har endelig kommet til trondheim. Eller... kom hit klokken 15. Jaja. Har rukket å bruke over halvparten av de pengene jeg kan bruke allerede, siden jeg skal bruke 4500 på IKEA på fredag.

Første og andre boka til K-ON

Daft Punk's musique vol .1, Daft Punk's Alive live 2007, Tron: Legacy soundtracket(også Daft Punk, og Justice's første album.

Kjøpte også en bukse. Trodde den skulle matche capsen og skoa men den var for grønn. Tror egentlig det går bra siden capsen er ganske gul og.

hits