Juli 2012


KATTEBADING

Har vært så flink at jeg badet Mira igår. Det gikk overraskende bra i forhold til da jeg badet de andre kattene. Hun prøvde værken å bite eller klore, men hun mjauet ganske mye og ikke minst høyt! Da vi kom ut av badet satt hunden utenfor døra og suttret fordi hun trodde Mira skulle bli drept eller noe slikt. Kunne nesten høres slik ut på begge. Men det var verdt det, pelsen til Mira er som silke nå, og det er lenge siden den har vært slik. 


Rev ned klesskapet mitt igår, og så veggen bak der for første gang. Skapet har stått der siden vi byggde huset, som var i 97/98, så det begynner å bli påtide med å skaffe seg nytt skap - det mener iallefall jeg. Har kommet frem til at jeg kjøper alt nytt til rommet, så får jeg bare bli flink til å spare slik at jeg får råd til hjelmene. 

 

Kommer sikkert ikke til å bli så mye blogging denne uken siden jeg drar på Majavatnet i morgen, og så drar videre til Trondheim på onsdag. Tror vi kommer hjem på fredagskvelden. Not quite shure. Jaja. Finner sikkert det ut. 

Image and video hosting by TinyPicHar ingen blider, derfor får dere bare se på disse robotene og det jeg tror er en transformer. 

Tur i fjæra

Gikk på tur i fjæra idag. Som alltid valgte jeg sko som ikke passet noe serlig til det, men det gikk fint.

SOMETHING ABOUT THE RAIN

Er på hytta for øyeblikket, noe som egentlig er ganske OK. Siden vi ikke har internett her er jeg nødt til å bruke mobilen til alt, noe som kan bli ganske dyrt siden jeg er blitt avhengig av tumblr. I REGRET NOTHING~

Har ikke noen kule bilder eller musikk å legge ut, så dere får underholde dere med noen bilder av meg. Innså at jeg legger ut ganske få bilder av megselv iforhold til "den normale ungdommen", så jeg skal prøve å bli flinkere til å ta bilder av meg, og det som skjer i hverdagen min. Fant ut at jeg har en del hårfarger jeg ikke har fått tatt bilde av, men heldigvis har barnehagen tatt noen og gitt dem til meg :)))) kan se om jeg finner dem når jeg kommer hjem!

(Legg merke til de fine ørene jeg har, jeg vil anbefale dere å ikke utvide ørene deres! This is what they'll look like if you get bored)

Ohhhhh, burde prøve å sove litt nå. GODNATT!

HEAVY CROSS

Har egentlig ikke så masse å blogge om, siden jeg ikke gjør så mye om dagene. Reiser på hytta idag, noe jeg ikke ser frem til. Tror vi skal være der til mandag, så blir det Trondheim på onsdag. Ser heller ikke noe frem til det siden hunden skal være med oss. 

Nådde 50 followers på tumblr i går, noe som er ganske mye til å være meg. Hadde bare 34 når sommerferien startet. I feel sorry for my followers when school starts.


 Har på magisk vis klart å holde døgnrytmen fin, så jeg kommer ikke til å ha så store problemer når skolen starter igjen når det kommer til det å våkne. Ok, kanskje ikke helt sant det der. Hadde jobb i forrige uke, og det er det tyngste jeg noen gang har vært med på. Å bli vekket når man bare hadde sovet i to timer for å så måtte jobbe i en barnehage i 7 timer er ganske så........... slitsomt. 

 

The Gossip - Heavy Cross (Fred Flake Remix) 

 

 

Gleder meg egentlig litt til skolen starter. Ny klasse, nye venner og nytt alt. Har funnet ut at jeg må skaffe meg jobb, noe som kommer til å bli vanskelig siden jeg har dårlig erfaring med å jobbe i kiosk, og om jeg skal jobbe i en matbutikk må det være i Coop siden jeg ikke jeg går inn på noen andre butikker med mindre jeg må eller de er nermere. Da er det jo stortsett bare klesbutikker igjen, og de stenger jo klokken 18 så da blir det nok ikke så mye jobb. Jaja, finner sikkert ut noe. 

ALL THESE FRENCH DJ'S

... Jaaaa. De er veldig attraktive. Atleast I think sooooo. Or maybe it because they're french........Image and video hosting by TinyPicGuy-Manuel De Homem Christo + Thomas Bangalter
Image and video hosting by TinyPicXavier De Rosnay + Busy P + Gaspard Augé
Image and video hosting by TinyPicMadeon

 

Ja, jeg vet Madeon ser veldig ung ut, noe han er. Han er 18 år, og er for øyeblikket en av de beste DJene i verden. Did I mention that he was just 18? 

ELECTROMA

Har satt meg selv i det store dillemmaet "Kjøpe nytt alt til rommet eller kjøpe Guy-Manuel hjelmen............ Eller kanskje Thomas hjelmen"
Guy-Manuel hjelmen koster 600$, som er ca 4900 nok, mens Thomas hjelmen koster 400$ som er ca 3600 nok. 
Regner med at de fleste er helt "uggh, Teto er så flink til å bruke penger på ting som ikke er verdt det". Vel... Ja, men nei. Jeg har ønsket med disse hjelmene siden jeg gikk i 7. klasse, og tviler sterkt på at det er noe som jeg kommer til "slutte å ønske meg". 

IMG_5419BGuy-Manuel hjelm

DSC_1163Thomas hjelm

Kan vel si at jeg har hatt en obsession som er litt i overkant av det som er normalt i ett par år. Det har faktisk gått så langt at jeg har bestemt meg for at den bilen jeg skal eie når jeg en gang bestemmer meg for å kjøpe en bil skal være en Ferrari 412 fra 87. Hvorfor? Jo, i Daft Punk's film, Electroma, kjører skuespillerne rundt i en slik en. 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

Jeg aner ikke hva jeg skal velge. Tror jeg skal droppe noen av møblene jeg har valgt ut, og heller spare noen av pengene til Guy-Manuel hjelmen..... 

en ny start

Heihallo!

Ummmm..... Aner egentlig ikke hvorfor jeg lagde denne bloggen. Antar at jeg var lei av den gamle. 

 

Føler at det går greit at jeg starter denne bloggen med å fortelle dere om megselv.... så..... jeg gjør det.

Jeg heter da Julie, men de fleste kaller meg Teto. For meg spiller det ingen rolle hva du kaller meg.
Jeg er 16 år, men blir 17 om noen måneder.
Jeg er en katte person.
 Jeg kan allerede si at denne bloggen kommer til å bli glemt av meg, og mange andre før det har gått ett år. 
Jeg _ELSKER_ Daft Punk, og for har planer om å få tak i en replica av både Guy Manuel De Homem Christo's hjelm og Thomas Bangalter's hjelm. 
Jeg er også fan av Madeon, Busy P, Perfume, 2NE1, JUSTICE, Die Antwoord og Moddi.
 

 Har egentlig ikke mere å tillføye på lista nå........ Dere kan heller få litt musikk.

 

 

hits