Helt frelst
  • 18.11.2012 kl.18:11

I det siste har jeg ikke gjort så mye. Hadde fritt på fredag, slik de fleste andre også hadde, så jeg strikket ferdig genseren jeg har holdt på med den siste uken. Jepp, jeg strikket ferdig en genser på under to uker. How? MAGIC! 

Da jeg tok på meg genseren innså jeg at det var ganske stor og jeg så ut som en klokke når jeg hadde den på. Stoppet det meg i fra å ha den på meg i bursdagen til "gammel" tanta mi? NEI, jeg tok den på meg, og da bestemor så at jeg hadde den på meg så det ut som hun fikk et hjerteinfarkt, men det var heldigvis ikke et hjerteinfarkt. 

 

I går, altså lørdag, så jeg Tangled, og jeg grein så jævlig mye, den var så pen! Så når jeg hadde sett den ferdig ble det kveld og jeg bestemte meg for å se Space Jam. Den var ikke så bra som jeg husket at den var, men den var ett fint tidsfordriv. Når den var ferdig så jeg dokumentaren "A Cross The Universe", som handler om Justice. Den var definitivt det beste jeg så iløpet av dagen. Trolig pga "GASPARRRRD! WERE FUCKING LEAVING MAAN!! OK, STAY AS LONG AS YOU WANT!" og "GAAAAAAASPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!" og ikke minst bussjåføren. For de som ikke forstod det, jeg er veldig glad i Gaspard, trolig fordi han ser ut som en bjørn. Hmm.... kanskje jeg burde legge med et bilde som viser det.....


Her ser dere litt av Xavier, og bjørnen Gaspard. 

 

Justice - AUDIO, VIDEO, DISCO


kommentarer

Vennligst ikke reklamer.

hits