Latskap og hukomelsestap
  • 12.11.2012 kl.20:55

Hei hallo! 
Har egentlig ikke noe blogglyst i det hele tatt, men jeg kjeder meg så ufattelig mye.
Jeg sitter for øyeblikket å hører på Evanescence med det ene øret, og repisen av gårdagens EMA med det andre. Multitasking kaller jeg det. Har vel egentlig gjort det hele dagen, når jeg tenker meg om. Sitter også og undrer over hvorfor No Doubt ikke har blitt pensjonister. Gwen er ikke noe flink til å synge lengre. 

Regner med at dere vil høre den fantastiske og meget detaljerte beskrivelsen av hvordan dagen min har vært, så her får dere den. Jeg klarte på magiskvis komme meg opp før klokken var halv 8, så jeg kledde på meg, og kunne sikkert spist litt også, men det var for tidligt til slikt tull.
Da jeg gikk oppover mot bussen oppdaget jeg at det var veldig glatt på veien, for det viste seg nemmelig at de hadde strødd under isen. Det må jo være det minst effektive noen kan gjøre, men noen ønsker vel å gjøre den tunge morgenspaserturen min enda tyngre, noe jeg egentlig trenger. Bussturen var som vanlig grusom, men jeg overlevde. Resten av dagen husker jeg ikke. Husker det var mye støy, og mye fordøyelsessystem, thats it.

 

Skulle gjerne blogget mere, men jeg vet at jeg ikke får noe respons på det jeg skriver, så jeg ser ikke noen vits i det egentlig. 

Evanescence - The Other Side


kommentarer

Vennligst ikke reklamer.

hits