Eg levar
  • 27.10.2012 kl.21:14

Beklager at jeg ikke har blogget på nesten to uker, men har ikke hatt tid, og Chrome lar meg ikke blogge så nå bruker jeg IE som nettleser - bare slik at dere skal få vite at jeg faktis lever enda. Siden jeg bruker IE blir det mye skrivefeil, for den er for treig for skrivinga mi, og jeg klarer ikke se alle skrivefeilene mine, beklager på forhånd!

 

Kan vell starte med å fortelle om landsmøtet i AUF! Det var fantastisk! Marthe, Kitty, Petter, Jalla og jeg bodde hos Lisbeth Berg Hansen(Kyst- og Fiskeriministeren), og det var dritkul det i seg selv.
Første hele dag i Oslo var onsdag, og den brukte vi på stortinget, jeg hadde håpet på at vi skulle få møte masse politikere, men siden det var 7års jubileum for regjeringa var alle ute og feiret mens vi var der. Da vi var ferdig med omvisningen begynte folk og komme tilbake til stortinget, og vi var så heldige at vi fikk hilse på Kristin Halvorsen, det følte iallefall jeg at var kult!

Da vi var ferdige der hadde vi en liten pause før vi dro videre på "minitinget". Det var spennende, men det fikk meg til å innse at jeg ikke burde bli politiker når jeg blir voksen, satser heller på å bli barnehagetante!
Tror vi ble ferdige der i syv tiden, og da dro vi rett på LO-kontoret og hadde delegasjonsmøte resten av kvelden.

Torsdag startet landsmøtet! Det startet med en vakker minnestund, hvor alle AUF'ere som har mistet livet iløpet av de siste to årene ble fortaltom, ikke bare de som mistet livet på Utøya, men andre også, som blandtannet mamma Stoltenberg, som hadde gått bort dagen før.

Fredag hadde vi lunsj sammen med helseminister Jonas Gahr Støre, og selv om det ikke var noe mat var det den beste lunsjen jeg noen gang har vært med på! Da vi kom hjem sent på kvelden bakte Marthe brownies til oss, og den var sinnsykt god! 

På lørdag var landsmøtemiddagen, og jeg tror det er det morsomste jeg har vært med på! Det var konsert med Samsaya, og Datarock! Fikk bare med meg 10 minutter av Datarock, men om jeg hadde vært der lengre ville jeg sovnet på stedet siden jeg vanligvis legger meg rundt 23.........

Søndag var siste dag, og vi klarte å forsove oss. Ingen hadde husket å slå på alarm, og derfor våknet vi ikke før Dag ringte oss og lurte på hvor vi var. Vi var ute av leiligheten på under ti minutter, og var der vi skulle være en halv time for sene. 
Jeg, med den dårlige kondisen min, løp opp fire etasjer med trapper, og tro meg, det var værre enn cooper-testen. Jeg måtte stoppe opp og puste litt før jeg løftet blikket, og jeg trodde jo det ikke kunne bli værre, men der tok jeg feil for den første personen jeg møtte blikket på var Jens Stoltenberg. Han så på meg med ett skuffet blikk, og det gjorde så utrolig vondt. Det bikket kommer jeg aldri til å glemme, og jeg håper virkelig at det ikke skjer igjen! Altså, det at jeg kommer forsent, for det å møte Jens har jeg ingenting imot! 
 Nordlands delegasjon, med Jonas Gahr Støre.


Eskil Pedersen og minimalt fotogene meg.Trond Giske og meg som på magisk vis glemte å smile. *SUKK*


Datarock!
kommentarer

Vennligst ikke reklamer.

hits