TROR ALDRI JEG HAR VÆRT SÅ LYKKELIG SOM JEG ER NÅ!
  • 25.08.2012 kl.17:10

Dagen idag og igår har vært så og si perfekt
Igår hadde vi aktivitets-dag på skoleen og jeg tror aldri jeg har hatt det så gøy på en aktivitets-dag. Jeg deltok på alt utenom volleyball, hovedsaklig fordi jeg trodde de vi spillte mot var Idrettslinja, men jeg fant ut etterpå at det var Media...
Prøvde promille-fotball, noe som var hysterisk morsomt, og sumo-bryting med drakt på noe som også var ganske morsomt! Fant ut i slutten av dagen at jeg hadde arvet oldefar sine skills i skyting, så jeg har bestemt meg for å dra på besøk til ham iløpet av uken og høre om han vil ha meg med på skyting en gang. Satser på at han blir glad og sier ja! 

Da jeg var ferdig på skolen gikk jeg å besøkte Ronja, noe jeg ikke har gjort på lenge. Det var utrolig godt å få pratet med henne igjen! 
Da jeg var ferdig der gikk jeg tilfelidig vis forbi rådhuset, og jeg følte meg endelig klar for å fortelle hun som var ansvarlig for ungdomsskolen historien min om hvordan det er for elevene på Alternativen. Da jeg hadde fortalt den ble alt så utrolig mye bedre og jeg var så ufattelig stolt av meg selv!
Om det er noen av mine lesere som har opplevd noe som gir dere en "ekkel-følelse" som mobbing og/eller andre ting så håper jeg at dere tørr å fortelle noen om det, dere fortjener bedre, ALLE fortjener bedre!
For de som ikke vet historien så kopierer jeg det jeg skrev på facebook, slik at dere får vite den:)


"Da jeg gikk i 9. klassen havnet jeg i feil miljø, så jeg skulket utrolig mye. Er ikke sikker på nøyaktig hvor mye jeg skulket, men jeg vil tro at det siste halvåret var rundt 50% fravær, og gikk ut med 2,3 i gjennomsnitt. Rundt mars det året fikk jeg høre om en skole som skulle hjelpe elever som slet med skulking og slikt, denne skolen het Vefsn Skole- og Treningssenter, men var blandt elevene kjent som "Alternativen". Jeg ble invitert på en "omvisning" på skolen, og der fikk jeg vite at vi hadde tre dager med skole og de andre dagene gikk til jobb, noe som hørtes greit ut, og det som hørtest best ut med hele skolen; vi skulle få en hel time med matfriminutt! 
Jeg viste jo allerede at om jeg ikke forbedret meg kom det til å gå til helvette for meg på skolen, så jeg søkte meg inn og var heldig nok til å komme inn! 

Nå når jeg har gått ett skoleår på Alternativen kan jeg fortelle at det er noe av det værste en ungdom kan oppleve! Lærerne fortalte oss at "vi kom aldri til å bli lege, eller hva vi ville bli, vi kom ikke til å klare oss i livet", noe som vi så på som å bli kallet dum, og når vi fortalte lærerne at vi følte at de kallet oss dumme svarte de med "Nei, det er bare som er for dumme til å forstå hva vi mener!". Ikke nokk med det, den ene av de ansatte der(hun var faktisk ikke lærer, så hun hadde ingen grunn til å være der i det hele tatt), hun tok meg ut av timen og fortalte meg ordrett "Jeg tror du burde forandre deg, fordi jeg tror du skremmer folk og det er derfor du ikke har venner." 
Den ene av de ansatte jobbet en 30% stilling, og når han ikke jobbet som "lærer" jobbet han en 100% stilling SOM FENGSELS BETJENT! 

Er det slik det skal være på en skole? Nei! Iallefall ikke hvis den eneste grunnen til at de er der er for å hjelpe de som sliter på skolen!"


Da jeg var ferdig på Alternativen hadde jeg 2,6 i gjennomsnitt og ingen timer i fravær utenom tannlegetimer og slikt! Det er ingen forbedring da, skolen hjalp meg ikke på noen måter, og jeg er ganske sikker på at de er en av grunnene til at jeg har så dårlig fokusert konsentrasjon nå.

Da jeg kom hjem satt jeg meg forran PCn og tumblet, as usual. Da klokken nermet seg 22 dro pappa for å hente mamma på flyplassen. I det han gikk ut døra ble jeg lei av å se på dashboard'en på tumblr og bestemte meg for å sjekke ut taggene jeg tracker på tumblr. Som alltid sparer jeg Daft Punk taggen til sist siden det er den jeg liker best. Da jeg hadde bladd litt leste jeg "LEAKED: Daft Punk Will Reportedly Tour in the Summer of 2013" 'n I was like "who da' lucky motha'fokkas' this century?" klikka meg inn på linken og det "Roskilde Festivalen in Denmark" og jeg var helt sånn "OMG DE SKAL TIL DANMARK JEG MÅ DIT!!" så leste jeg videre, og ffuvi9frkigfkøjgfbgfbgfkjfgkjtjrtihtrpnoih de skal på øyafestivaen for fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuckkkks sake!!!! Jeg grein i 5 timer og pappa trodde noen hadde dødd og jeg begynner å grine nå igjen faen eirngoienrgioerng unnskyld for alle styggordene men seriøøøøøst ååååååååååååhhhhhh alt er bare så perfeeeeekt riongiernggneiugeirngeringeriugnrng 

TROR ALDRI AT JEG HAR VÆRT SÅ LYKKELIG SOM JEG ER NÅ! 


kommentarer

»renate krokstad

25.08.2012 ~ kl.17:20

Heisann! jeg har en linkerunde på bloggen min, gjør du følgene på bloggen min, vil du få muligheten til og få en ærlig bloggvurdering!

Gjerne legg meg også til som venn, så du får muligheten til og se om netopp du blir linket!

Likte bloggen din også! :) Og håret ditt o.o
Vennligst ikke reklamer.

hits