KATTEBADING
  • 30.07.2012 kl.16:54

Har vært så flink at jeg badet Mira igår. Det gikk overraskende bra i forhold til da jeg badet de andre kattene. Hun prøvde værken å bite eller klore, men hun mjauet ganske mye og ikke minst høyt! Da vi kom ut av badet satt hunden utenfor døra og suttret fordi hun trodde Mira skulle bli drept eller noe slikt. Kunne nesten høres slik ut på begge. Men det var verdt det, pelsen til Mira er som silke nå, og det er lenge siden den har vært slik. 


Rev ned klesskapet mitt igår, og så veggen bak der for første gang. Skapet har stått der siden vi byggde huset, som var i 97/98, så det begynner å bli påtide med å skaffe seg nytt skap - det mener iallefall jeg. Har kommet frem til at jeg kjøper alt nytt til rommet, så får jeg bare bli flink til å spare slik at jeg får råd til hjelmene. 

 

Kommer sikkert ikke til å bli så mye blogging denne uken siden jeg drar på Majavatnet i morgen, og så drar videre til Trondheim på onsdag. Tror vi kommer hjem på fredagskvelden. Not quite shure. Jaja. Finner sikkert det ut. 

Image and video hosting by TinyPicHar ingen blider, derfor får dere bare se på disse robotene og det jeg tror er en transformer. 


kommentarer

Vennligst ikke reklamer.

hits