HEAVY CROSS
  • 27.07.2012 kl.12:25

Har egentlig ikke så masse å blogge om, siden jeg ikke gjør så mye om dagene. Reiser på hytta idag, noe jeg ikke ser frem til. Tror vi skal være der til mandag, så blir det Trondheim på onsdag. Ser heller ikke noe frem til det siden hunden skal være med oss. 

Nådde 50 followers på tumblr i går, noe som er ganske mye til å være meg. Hadde bare 34 når sommerferien startet. I feel sorry for my followers when school starts.


 Har på magisk vis klart å holde døgnrytmen fin, så jeg kommer ikke til å ha så store problemer når skolen starter igjen når det kommer til det å våkne. Ok, kanskje ikke helt sant det der. Hadde jobb i forrige uke, og det er det tyngste jeg noen gang har vært med på. Å bli vekket når man bare hadde sovet i to timer for å så måtte jobbe i en barnehage i 7 timer er ganske så........... slitsomt. 

 

The Gossip - Heavy Cross (Fred Flake Remix) 

 

 

Gleder meg egentlig litt til skolen starter. Ny klasse, nye venner og nytt alt. Har funnet ut at jeg må skaffe meg jobb, noe som kommer til å bli vanskelig siden jeg har dårlig erfaring med å jobbe i kiosk, og om jeg skal jobbe i en matbutikk må det være i Coop siden jeg ikke jeg går inn på noen andre butikker med mindre jeg må eller de er nermere. Da er det jo stortsett bare klesbutikker igjen, og de stenger jo klokken 18 så da blir det nok ikke så mye jobb. Jaja, finner sikkert ut noe. 


kommentarer

»Miku 彡

27.07.2012 ~ kl.12:39

LUCKYY, Jeg klarer ikke å holde døgnrytmen fin ;U;
Vennligst ikke reklamer.

hits